Een nieuw jaar! We wensen iedereen een gelukkig, gezond, creatief, enthousiast, succesvol en vooral sportief 2020 toe! Dat 2020 een jaar mag worden waarin we naar elkaar blijven luisteren en met respect met elkaar omgaan. Niet alleen op en rond het voetbalveld of in de zaal, maar ook in het dagelijks leven. #doenormaal!

Onze vereniging wil ook in 2020 met volle kracht vooruit in het behartigen van belangen van scheidsrechters, het bieden van faciliteiten voor scheidsrechters en verenigingen én het bieden van een thuisbasis voor al onze leden. We maken er een mooi jaar van!

Kom jij het jaar ook goed beginnen op zaterdag 4 januari? Van 14.30 – 15.30 uur kan er getraind worden op sportpark Corpus den Hoorn. Kleed- en douchegelegenheid uiteraard beschikbaar. Van 15.30 – 17.30 uur is er vervolgens de informele instuif, met Chinees buffet. Eet smakelijk! Klik hier voor meer info.

Goed voorbereid starten aan de tweede seizoenshelft? Ga dan mee met Sportweekend Ameland, van 10-12 januari a.s. Trainen, spelregels, klimmen, pubquizen… En veel gezelligheid. Schrijf je nu in!

Wil jij graag weten wat je moet doen in een noodsituatie? Schrijf je dan nu in voor de reanimatietraining op 10 februari. Omdat elke seconde telt! Klik hier.

Happy new year!