Vissersboten, Jan Smit, gerookte paling of klompen

Aanstaande donderdagavond is de vierde pubquizronde van het pubquizseizoen ’23/24. Het thema is deze ronde: Volendam. Tot nu toe wist Altijd Erbij twee avonden te winnen en de vorige ronde werd gewonnen door de eindwinnaars van vorig jaar: De Groene Garage met Uitbouw. Zou het thema van deze ronde een (makkelijke) prooi kunnen worden voor De Wimmies, Altijd 3e, De Cock of Rokla?

Ook als je nog niet eerder het meegedaan met de pubquiz (en lid of donateur bent van onze vereniging) ben je van harte welkom om mee te doen. Er zijn altijd wel plekjes vrij in de verschillende teams of er wordt een extra team geformeerd.

De pubquiz wordt ouderwets met pen en papier gehouden. Je kunt aan de pubquiz deelnemen in teams van minimaal twee en maximaal vier personen. Om mee te spelen voor de jaarprijs moet je alle rondes meespelen (én onder dezelfde teamnaam). Elke avond/ronde is er een leuke prijs te winnen voor het winnende team en voor de winnaars van het algemeen klassement is er aan het einde van het seizoen ook een aparte prijs.

De pubquiz onder leiding van Thom en Wouter start na de training (rond 21.30 uur) en je hoeft je van te voren niet aan te melden.