Sportweekend Ameland 2020: schrijf je voor 10 oktober in en krijg tien euro korting

Wil je 2020 goed beginnen? Heb je zin lekker te trainen op het strand en door de duinen? Is het tijd je spelregelkennis op te frissen? Wil je een keer een echte stoere klimtraining krijgen? Nieuwsgierig wat videofeedback voor je ontwikkeling als scheidsrechter kan doen? En ben je klaar voor de nodige gezelligheid en ontspanning? Ga dan van 10 – 12 januari 2020 mee met Sportweekend Ameland. Schrijf je nu in voor het 22e Sportweekend Ameland! Doe je dat voor 10 oktober 2019, dan krijg je tien euro vroegboekkorting én maak je kans op een volledig gratis deelname!

De organisatie heeft opnieuw een afwisselend en onderhoudend programma samengesteld. Naast de trainingen en spelregels is het dit jaar bijvoorbeeld mogelijk je op te geven voor een professionele klimtraining op De Vleien.  Op zaterdagavond aandacht voor het nut van videofeedback. Ook wordt er een pubquiz gehouden. De meeste KNVB-bijeenkomsten voor bijvoorbeeld het ontwikkeltraject valt dit jaar niet samen met het weekeinde, dus echt iedereen kan nu mee!

We verblijven opnieuw in het knusse en gezellige hotel Ameland in Nes, dat dit weekeinde alleen voor ons geopend is. Deelname kost 185 euro p.p. Dat is voor reis (touringbus, boot en bus), verblijf (twee nachten), fiets, welkomstsandwich,  tweemaal ontbijt en drie warme maaltijden. Maar let op! Indien je jezelf voor 10 oktober 2019 inschrijft, betaal je slechts 175 euro. En maak je kans op een gratis deelname, want op 10 oktober verloten we onder alle ‘vroegboekers’ één gratis deelname. Ook bij een vroege boeking hoef je het deelnamegeld pas later te voldoen, te weten voor 1 januari 2020.

Ga je ook mee? Twijfel niet en schrijf je nu meteen in!

Klik hier voor het programma van Ameland 2020

Klik hier voor het online inschrijfformulier

Klik hier voor een impressie van het technisch weekeinde in januari 2019.

Ameland, here we come again!

Ameland vrijdag 12 januari 2018 (9) IMG-20180114-WA0024

IMG-20180113-WA0029 IMG-20180113-WA0119