Activiteitenagenda

Naast de trainingen organiseren we tal van activiteiten voor onze leden en donateurs. Onder de lijst met geplande activiteiten voor de rest van dit seizoen vind je meer informatie over de verschillende activiteiten die we organiseren.

APRIL
15 april – Algemene Ledenvergadering

MEI
13 mei – Seniorensoos
23 mei – Pubquiz

JUNI
10 juni – Seniorensoos
13 juni – Laatste training én Pubquiz
20 juni – Seizoensafsluiting

Clubavonden (met sprekers)

Regelmatig organiseren we gezellige clubavonden. Zo worden er elk seizoen meerdere pubquizzen gespeeld, organiseren we verdiepende bijeenkomsten met inspirerende sprekers (vaak scheidsrechters die actief (geweest) zijn in het betaald voetbal) of clubactiviteiten om het seizoen/jaar in of uit te luiden.

Houd onze website (nieuwsberichten en verenigingsagenda) en nieuwsbrieven in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van de activiteiten die op de rol staan!

Reanimatietraining

Elk jaar organiseren we een training om te leren reanimeren of je kennis en kunde hierover op peil te houden. Houd onze website (nieuwsberichten en verenigingsagenda) en nieuwsbrieven in de gaten om te weten wanneer de eerstvolgende reanimatietraining gepland staat.

Technisch weekend op Ameland

Jaarlijks gaan in januari enkele tientallen leden en donateurs voor een technisch weekeinde naar Ameland. Het driedaagse sportweekeinde is een combinatie van een aantal intensieve trainingen op het strand en door de duinen, leerzame spelregelbijeenkomsten, een boeiend technisch programma en de nodige ontspanning. De groep vertrekt op vrijdagochtend rond 8.00 uur uit Groningen, om daar zondagavond weer terug te keren.

COVS-voetbaltoernooi

De landelijke organisatie van en voor voetbalscheidsrechters in Nederland, de COVS, organiseert al sinds jaar en dag jaarlijks het NK zaalvoetbal en het NK veldvoetbal. In de districten vinden indien nodig voorrondes plaats. Alle scheidsrechtersverenigingen kunnen met een team van voetballende leden meedoen. Een gezellige dag en sportiviteit staat voorop. In het verleden werd Groningen en Omstreken een aantal malen Noordelijk kampioen. Ook op het NK werden ereplaatsen gehaald.

Heb je interesse om namens onze vereniging een team te vormen? Neem contact op het secretaris Meine Groefsema via covsgroningen@gmail.com!