Het lijkt de goede kant op te gaan met het coronavirus. Stap voor stap is er steeds meer mogelijk. Hopelijk betekent dit ook dat het verenigingsleven steeds meer ‘van het slot’ kan en we elkaar weer meer kunnen ontmoeten.

Trainingen

Nadat we al eerder de trainingen in gescheiden groepen konden hervatten, kunnen we vanaf 8 juni weer met de hele groep samen trainen. Check alle informatie en het trainingsprotocol.

Kledinglijn

Afgelopen periode hebben we verder de nieuwe kledinglijn gepresenteerd. Een mooie faciliteit denken wij. Het is nu ook mogelijk de kleding in de winkel te passen voordat je bestelt. Klik hier voor meer info over de kledinglijn.

Bingo, Ameland en jaarvergadering

De online bingo op 20 mei trok 34 deelnemers en kan als geslaagd worden beschouwd. Zeker voor Mendé, die maar liefst vijf van de zestien prijzen won. In De Aftrap van juli een terugblik in woord en beeld.

In afwachting van het verder afbouwen van de coronamaatregelen zijn we nog terughoudend in het plannen van verenigingsactiviteiten. Wel hebben we inmiddels onder voorbehoud het Sportweekend Ameland gepland. Dat houden we op 7, 8 en 9 januari 2022.

We hebben eerder al besloten om, net als in 2020, de Algemene Ledenvergadering in september te houden. Hoewel we daarmee niet voldoen aan de statutaire regel dat we voor 1 juli verantwoording moeten hebben afgelegd, is dit in onze ogen de meest verstandige optie. Net als vorig jaar zullen we voor 1 juli alle stukken (zoals het algemeen jaarverslag) op deze site publiceren én laten we de kascommissie aan de hand van het protocol ‘de boeken’ controleren.

De jaarvergadering op 13 september wordt opnieuw in ‘landgoed Coendersborg’ in Groningen gehouden. Aansluitend aan de vergadering nemen we afscheid van Marcel Bellinga, die na ruim 27 jaar stopt als secretaris. Dus save the date: 13 september!

Tot slot De Aftrap. Zoals bekend stoppen we na veertig jaar met het uitgeven van een gedrukt clubblad. De allerlaatste uitgave van De Aftrap verschijnt medio juni/juli.