Jaarvergadering + afscheid Marcel naar 13 september, nieuwe kledinglijn in voorbereiding en vanaf april weer 2 trainingen per week

Hoewel de huidige lockdown de mogelijkheden voor een actief verenigingsleven momenteel nog behoorlijk beperken, wordt er door het bestuur volop gewerkt aan een mooie toekomst. We informeren iedereen op deze plek graag kort over enkele ontwikkelingen. Zodra dat op een verantwoorde manier kan, organiseren we ook weer meer activiteiten. Laten we het samen nog even volhouden!

Trainingen

Vanaf april kan er weer tweemaal per week worden getraind. Op dinsdag zijn leden van 27 jaar en ouder welkom om in viertallen en met 1,5 afstand te trainen. Aanmelden vooraf is verplicht! Op donderdag kunnen leden tot 27 jaar trainen, zonder afstand en zonder aanmelden vooraf. Lees het nieuwsbericht hierover én het protocol.

Jaarvergadering en afscheid Marcel naar 13 september

We hebben besloten om, net als in 2020, de Algemene Ledenvergadering in september te houden. Hoewel we daarmee niet voldoen aan de statutaire regel dat we voor 1 juli verantwoording moeten hebben afgelegd, is dit in onze ogen de meest verstandige optie. Net als vorig jaar zullen we voor 1 juli alle stukken (zoals het algemeen jaarverslag) op deze site publiceren én laten we de kascommissie aan de hand van het protocol ‘de boeken’ controleren.

De jaarvergadering op 13 september wordt opnieuw in ‘landgoed Coendersborg’ in Groningen gehouden. Aansluitend aan de vergadering nemen we afscheid van Marcel Bellinga, die na ruim 27 jaar stopt als secretaris. Dus save the date: 13 september!

Nieuwe kledinglijn in voorbereiding

Er wordt momenteel gekeken naar een nieuwe kledinglijn voor onze vereniging. We denken dat we in de loop van het voorjaar een mooie nieuwe faciliteit voor onze leden kunnen aanbieden.

Vernieuwde website

De voorbereidingen zijn gestart om een nieuwe website te realiseren. De huidige website is al online sinds 2010 en is aan vernieuwing toe. Eén van de eisen is dat de nieuwe site ook beter op een mobiele telefoon te bekijken is. Naast de site wordt ook een vernieuwde digitale nieuwsbrief ontwikkeld. Samen met de social mediakanalen moeten site en nieuwsbrief de plek van het clubblad overnemen. Zoals bekend stoppen we na veertig jaar met het uitgeven van een gedrukt clubblad. De allerlaatste uitgave van De Aftrap verschijnt medio juni/juli.

Tot slot

Achter de schermen wordt er dus volop gewerkt aan de toekomst van onze vereniging. We proberen op korte termijn nog een leuke online activiteit te organiseren en zullen alle andere, vertrouwde activiteiten graag weer plannen en organiseren zodra dat weer mag en verantwoord kan. De pubquizen, een reanimatietraining, een avond met een leuke spreker, het Sportweekend Ameland… het komt wat het bestuur straks allemaal weer op de kalender. In de tussentijd draagt Marcel de taken stap voor stap over en werken we aan bovengenoemde plannen. We vragen iedereen begrip voor het feit dat er nu nog niet zoveel kan én we hopen elkaar snel weer in het echt te kunnen ontmoeten!

Het bestuur