Ons actieve lid Wouter Horst heeft het plan opgevat om met een groep naar de wedstrijd Veendam – Dordrecht te gaan. Lees onderstaand zijn oproep. Een prima initiatief!

////

Hallo collega scheidsrechters en sportvrienden,

Aanstaande vrijdagavond wordt aan de Lange Leegte in Veendam om 20.00 uur de wedstrijd Sc Veendam – FC Dordrecht gespeeld. Het leek mij een leuk idee om deze wedstrijd samen te bezoeken. Het is natuurlijk altijd leuk en leerzaam om een andere scheidsrechter te zien fluiten, te leren van de goede dingen, maar ook fouten waarbij je dan zelf denkt ‘misschien had ik dat wel anders gedaan’. Deze wedstrijd is extra speciaal, omdat de wedstrijd gefloten wordt door Jochem Kamphuis en omdat Siemen Mulder 4e official is. Best speciaal: twee jongens van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken die het goed doen in hun carrière en nu mogen samenwerken in 1 wedstrijd.

Nu heb ik gekeken op de website van SC Veendam en gezien dat de kaarten voor zowel de noord als hoofdtribune 15 euro zijn. De keuze zal dan ook vallen op de Hoofdtribune… De prijs kan misschien nog wel wat naar beneden vanwege het feit dat Veendam bij groepen interessante mogelijkheden hebben, zoals op hun website staat.
De vraag aan jullie is, ondanks dat ik het van sommigen al weet (even ter bevestiging):  wil je mee naar de wedstrijd? Stuur dan even een simpele JA per sms of mail voor donderdag 14.00 uur naar mij toe. Ik ga dan bij genoeg animo even contact zoeken met SC Veendam om te kijken wat er mogelijk is. Als je een auto vanuit Groningen tot je beschikking hebt, laat dit dan ook even weten. Er kan dan vast samen gereden worden en een kleine vergoeding voor de chauffeur zal vast gewaardeerd worden.
Lijkt me leuk om met een leuke en gezellige groep vrijdagavond op de tribune aan de Lange Leegte zitten. Graag hoor ik van jullie wanneer het je leuk lijkt om mee te gaan en je natuurlijk ook kunt.
Wouter Horst