Eindelijk is ook de Scheidsrechtersvereniging Groningen met een eigen website op internet vertegenwoordigd! We hebben de afgelopen jaren regelmatig de wens uitgesproken, maar hebben gewacht totdat we het goed konden doen. Of dat gelukt is, laten we graag aan jou over. Wat is jouw mening over deze site? Schrijf het onder dit bericht en vul de stelling van de maand even in.

UPDATE (12 augustus): na de lancering van deze site op 9 augustus is het snel gegaan. Onder andere dankzij berichtgeving op radio Noord, OOG radio, OOG televisie en diverse websites hebben we inmiddels ruim 1000 unieke bezoekers mogen verwelkomen. Zeg het voort, zodat nog  meer mensen onze site gaan bezoeken én… kom vooral regelmatig terug! Elke vrijdag plaatsen we een actuele spelregelvraag van de week.

Deze website is in opdracht van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken gemaakt door Webfactor BV uit Groningen. Wij bedanken Gerald Hammenga en zijn team voor de prettige samenwerking en het mooie eindresultaat.

Op de website is alles over onze vereniging te vinden. Op de homepage staan altijd de laatste nieuwsberichten (in het midden van de pagina). In het midden van de pagina staat ook de spelregelvraag van de week. Klaas Smith zal deze wekelijkse hersenkraker verzorgen. In de rechterkolom staan banners van de belangrijkste sponsors en de stelling van de maand.

Via het menu bovenaan kun je verder door de site heen surfen. Onder WIE ZIJN WIJ kun je onder andere de samenstelling van het bestuur en alle commissies, ons beleidsplan en een historische terugblik vinden. Onder NIEUWS staan de actuele nieuwsberichten en de recente nieuwsbrieven. Ook kun je daar alle clubbladen vanaf 2009 vinden. Onder ACTIVITEITEN staat niet alleen de verenigingsagenda, maar plaatsen we ook terugblikken én staat een link naar ons uitgebreide fotoboek. Via de menuknop SPELREGELS kun je de Handleiding downloaden, vul je straks de vragen om de Johan Roedersbokaal in en geeft Klaas Smith de nodige spelregeltips. Onder LEDEN kun je zelf je wedstrijdaanstellingen plaatsen. Daar ook een overzicht van wat wij als vereniging doen en aandacht voor onze sponsors. Onze mogelijkheden voor voetbalverenigingen en de fair play prijs zijn te vinden onder VERENIGINGEN. Via DOWNLOADS & LINKS kun je diverse documenten en invulformulieren vinden, zoals het strafformulier, protocollen rondom molestaties, de voorwaarden van de verzekeringen van de KNVB et cetera. De laatste optie in het menu is CONTACT. Je kunt via het contactformulier al je vragen en opmerkingen kwijt aan het bestuur. Wil je alle bezoekers van deze site iets laten weten? Laat dan iets achter in het gastenboek.

Veel plezier op deze site en tip deze site aan al je vrienden en bekenden…