Update 31 maart: al gestemd op de stelling van de maand, rechtsonder op onze homepage? Tweenul.nl-columnist Herman Sandman laat op zijn geheel eigen wijze alvast zijn mening weten… Klik hier.  Hoe denk jij erover? Laat het weten door te stemmen op de homepage en eventueel een reactie onder dit artikel te plaatsen. we zijn benieuwd…

Het is tijd  voor een nieuwe stelling/vraag van de maand op deze website. Ditmaal zijn we benieuwd wat de bezoekers van deze site de belangrijkste kwaliteiten vinden waarover een goede scheidsrechter zou moeten beschikken? Is dat een goede conditie en uitmuntende spelregelkennis? Of gaat het vooral om durf en lef tonen? Communicatieve vaardigheden misschien? Ga naar onze homepage en stem rechtsonder. Je kunt maximaal drie kwaliteiten kiezen. we zijn benieuwd…. Wil je trouwens jouw keuze toelichten of mis je nog belangrijke eigenschappen? Laat het dan onder dit bericht weten!

In de vorige stelling vroegen we wie dit jaar kampioen zou worden in de eredivisie. Een meerderheid van 58% van de bezoekers van deze site ziet de titel bij PSV terecht komen, terwijl 23% inzet op FC Twente. Ajax scoort 12%, terwijl 5% denkt (of hoopt?) of een kampioenschap voor FC Groningen. Overigens waren die stemmen voor de kleine terugval van onze FC al gegeven..