Volgende week woensdag 90-jarig jubileum

Dit jaar viert onze vereniging haar 90-jarig bestaan! Op 8 maart 1933 werd onze Scheidsrechtersvereniging Groningen en omstreken opgericht. Dit jubileum gaan we uiteraard vieren en daarom organiseren we dit jaar in ieder geval twee vieringen waar we al iets meer over kunnen vertellen.

Allereerst vieren we volgende week donderdagavond (9 maart) onze verjaardag. Alle leden en donateurs zijn van harte uitgenodigd op deze gezellige avond voor een hapje en een drankje. Na de training start om 21.30/21.45 uur de pubquiz (ronde 4). De pubquiz staat volledig in het teken van het jubileum en we pakken extra uit met de prijzen. Ook als je niet meedoet met de pubquiz ben je die avond van harte uitgenodigd om langs te komen en te proosten op ons 90-jarig bestaan!

Later dit jaar staat er nog een jubileumviering op de rol. Begin september organiseren we een clubavond met een boeiende gastspreker uit het betaald voetbal. Zodra de datum daarvoor vastligt en we hierover meer kunnen vertellen, laten we dit uiteraard weten.

We hopen jullie in ieder geval volgende week donderdag te zien! 🥳