Onze sponsor sportspeciaalzaak Willy Loos zal via deze site zeer binnenkort een aantal aantrekkelijke aanbiedingen presenteren aan alle leden van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken én verder aan iedereen die daar maar gebruik van wil maken. Speciaal voor het nieuwe seizoen heeft Willy Loos de nieuwste scheidsrechterskleding van Nike (nieuwe tenues betaald voetbal!), Adidas (de EK-lijn) en Erima beschikbaar. In verschillende kleuren en zowel verkrijgbaar met korte als lange mouw. De prijzen zullen variëren, dus voor iedere portomonnee is er wat bij. Daarnaast zal de sportspeciaalzaak met de prachtige winkel aan de voet van de Martinitoren ook een aanbod doen voor geschikte schoenen voor scheidsrechters.

Bestellen kan via deze site. Je kunt eventueel ook passen in de winkel, maar als je wat verder van de mooiste stad van Nederland woont kan alles ook worden toegestuurd. De levering van de bestelde kleding zal naar verwachting begin september zijn.

Wacht dus nog even met de aanschaf van nieuwe scheidsrechterskleding en schoeisel en check deze site. We verwachten het in de loop van de week van 16 juli op deze site te kunnen publiceren!