Er is lang over gesproken en het plan is goed uitgedacht. Tijd om in 2015 daadwerkelijk van start te gaan met ons videoproject. We willen binnenkort voor het eerst van start. Het is de bedoeling in 2015 proef te draaien en daarna het project verder uit te bouwen.

Wat gaan we doen?
We gaan een aantal weekenden per seizoen met een camera op pad om een scheidsrechter tijdens een wedstrijd te volgen. Uiteraard zal afstemming met betrokken clubs en KNVB plaatsvinden. We volgen de scheidsrechter in de wedstrijd en bespreken die wedstrijd aan de hand van de beelden. Wat gaat er goed en waar is verbetering mogelijk? idee is dat door het zelf te zien, je jezelf als scheidsrechter gerichter kunt ontwikkelen.

De nabespreking wordt gedaan door ervaren docenten en leden van onze vereniging.

Voor wie?
In principe komen alle scheidsrechters die lid zijn van onze vereniging en ambities hebben zich als scheidsrechter te ontwikkelen in aanmerking. Dat is dus niet groeps- of leeftijdsgebonden.

Wat kost het?
De kosten voor de videofeedback worden door de vereniging betaald en het kost de individuele deelnemer dus niets.

Meer informatie en aanmelden?
Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op met bestuurslid Marc van der Haak. Per mail kan dat via covsgroningen@gmail.com.