Op 21 september is de eerste pubquiz van dit seizoen. Het is alweer het vierde seizoen dat de maandelijkse pubquiz wordt georganiseerd. De afgelopen drie seizoen waren zeer geslaagd. Na tweemaal duo M & M (Marco Oosting en Marcel Bellinga) waren afgelopen seizoen Heer & Meester (Carim Mesbah en Bart Pleiter) daadwerkelijk heer en meester. De winnaars van afgelopen seizoen zijn dit jaar de quizmasters en hebben de pubquiz in een nieuw jasje gestoken. We zijn benieuwd!

De pubquiz is een pubquiz
Het thema van de eerste avond staat in het teken van ‘Groningen’. Alle vragen zijn gericht op onze mooie stad en provincie. Vergeet daarom niet om je Groningse muzieklijst weer eens aan te zetten, want de quiz bevat naast drie algemene rondes en een fotoronde, ook een muziekronde! De vernieuwde opzet betekent ook dat de mobiele telefoon niet meer nodig is voor het invullen van de antwoorden. We doen het lekker ouderwets met potlood en papier.

Teams
Samen is leuker dan alleen! Ga jij de competitie individueel aan of in een team? Dit is geheel aan jezelf. De vragen zullen dit jaar iets moeilijker zijn dan voorheen. Ons advies is daarom om een team samen te stellen van ‘jong en oud’. Om mee te spelen voor de jaarprijs dien je elke keer mee te spelen onder dezelfde n.

Noteer alle data van de pubquiz in je agenda: 21 september, 19 oktober, 16 november en 14 december. Elke keer vanaf 21.45 uur in het GRC-clubhuis.

Tot 21 september!