De veiling die we deze week online hebben gehouden als afsluiting voor onze inspanningen voor Fonds Gehandicaptensport heeft een mooi bedrag opgeleverd! In totaal leverden het shirt en EK-trainingsjack van Björn Kuipers en enkele Adidas-scheidsrechtersshirts 415 euro op. Klapper was het gesigneerde EK-scheidsrechtersshirt van Björn Kuipers, dat goed was voor een winnend bod van 200 euro. Bieders en Jochem en Björn dank voor deze bijdrage aan de gehandicaptensport in Nederland!

Met de online veiling is er bijna een einde gekomen aan onze acties voor Fonds Gehandicaptensport. Eerder dit jaar zamelden we al geld in via onder andere een SMS- en donatie-actie, de landelijke collecteweek, de verloting c.s. tijdens het NK veldvoetbal voor COVS-teams en een fietsactie van Robert de Wit. Na de veiling hebben we inmiddels ruim 3000 euro opgehaald voor Fonds Gehandicaptensport. Dat hebben we gedaan omdat we vinden dat iedereen moet kunnen sporten, ongeacht of je een handicap hebt of niet. Niemand buitenspel is dan ook ons motto van 2016.

Op 21 november ronden we de acties symbolisch af. Wil je voor die tijd nog een klein steentje bijdragen? SMS dan snel NIEMAND BUITENSPEL naar nummer 4333 en doneer zo eenmalig 2 euro aan Fonds Gehandicaptensport. Gewoon nog even doen!