Ook vanavond, donderdag 18 september, kan er van 20.00 – 21.15 uur gewoon worden getraind op het kunstgras van sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. Ook sportmasseur Peter Sulmann is aanwezig.

Maar let op: in verband met het opnieuw asfalteren van een deel van de wielerbaan én de binnenring (het pad om de velden heen) mag je niet overal lopen en fietsen.  De wielerbaan wordt 18 en 19 september niet gebruikt voor wieleractiviteiten. Vanuit de hoofdingang is het GRC-clubhuis wel bereikbaar. Onze kleedkamers zijn uitsluitend bereikbaar door vanaf het GRC-clubhuis achterlangs (langs de hockeyvelden) richting kleedkamer te lopen. Ook ons veld (middelste kunstgras) dient via diezelfde route (eerst richting GRC-clubhuis en dan naar veld) te worden benaderd.

Met rode stift is aangegeven waar geasfalteerd wordt (de binnenring). Bezoekers en sporters mogen hier absoluut niet op komen i.v.m. een nieuwe laag asfalt en zwarte plaksel, dus ook niet rijden.

Om alles in goede banen te leiden wordt donderdag en vrijdag (tussen 7.00 tot 21.00 uur) een verkeersregelaar ingezet.  Volg zijn of haar aanwijzigen altijd op.

Plattegrond asfaltering Sportpark Corpus den Hoorn