De trainingsgroep zet op donderdag 22 mei een goede traditie voort door het trainingsseizoen op smakelijke wijze af te sluiten. Ditmaal doet men dat in hotel-restaurant Aduard, aan de Friesestraatweg 13 in Aduard. Er wordt een luxe warm en koud buffet naast een ‘live BBQ’ geserveerd, met voor ieder wat wils. Iedereen die regelmatig meetraint is van harte uitgenodigd! Laat wel even weten dat je meegaat aan Bert Kamstra (a.kamstra@rug.nl, 06-20019700) of Roel Bellinga (familiebellinga@gmail.com, 06-50819731). Doe je trouwens al mee aan het sparen voor de lief-en-leedpot? Je legt dan 25 euro per trainingsseizoen in. Uit de pot worden bij bijzondere gelegenheden of zware blessures een attentie geregeld, wordt een afsluitend hapje en drankje genuttigd vlak voor de kerst en gaan we dus (deels) uit eten eind mei.  Meedoen? Laat het Bert of Roel weten.

Om de eetlust voor 22 mei alvast op te wekken een greep uit hetgeen geserveerd wordt: luxe visschotel, luxe vleesschotel, parmaham met meloen, zalm-, huzaren- en kartoffelsalade, gehaktballetjes in vleesjus, vegatarische pittige Italiaanse pastasalade, bouillion, broodassortiment, gewokte kipfilet, runderstoofschotel, lamsstoofschotel, diverse warme groenten, rauwkostsaladebuffet, grillbuffet (live op BBQ bereid!), vers fruit, diverse soorten ijs en bavarois.

Uiteraard wordt er de 22e niet meer getraind, de laatste training van dit seizoen is op 8 mei, de laatste dinsdagtraining  op 6 mei. In juni wordt er niet getraind, in juli en augustus is het de bedoeling elke donderdag weer te trainen!

Ga je ook mee? Laat het Bert of Roel dan nu weten! En zorg dat je 22 mei rond 18.30 uur in Aduard bent!