De trainingsgroep zet op donderdag 30 mei een goede traditie voort door het trainingsseizoen op smakelijke wijze af te sluiten. Ditmaal doet men dat in hotel-restaurant Weeva aan het Gedempte Zuiderdiep 8 in Groningen. Er wordt een warm en koud buffet geserveerd, met voor ieder wat wils. Iedereen die regelmati meetraint is van harte uitgenodigd! Laat wel even weten dat je meegaat aan Bert Kamstra (a.kamstra@rug.nl, 06-20019700) of Roel Bellinga (familiebellinga@gmail.com, 06-50819731). Kosten zijn vooralsnog circa € 27,50 per persoon, en dat is inclusief twee consumpties.

Om de eetlust alvast op te wekken een greep uit hetgeen geserveerd wordt: tomaten- en groentesoep, stokbrood met kruidenboter, boeuf bourguignonne, kipsate met satesaus, varkenshaaspuntjes met champignonroomsaus, gehaktballetjes in eigen jus, spareribs, vegetarische groentenquiche, vis, rijst, aardappelgratin met room en kaas, frites, frisse salades, een ruim gevulde salade met penne en tonijn en een ijsvariatie.

Ga je ook mee? Laat het Bert of Roel dan nu weten!

De laatste training is dinsdag 28 mei, van 20.00 – 21.00 uur. In de maand juni wordt er niet getraind, waarna we vanaf 4 juli gedurende de zomer (juli en augustus) elke donderdag gewoon op kunstgras trainen!