Alle leden en donateurs die regelmatig trainen kunnen de donderdagen 24 en 31 mei met stip in hun agenda noteren! Op 24 mei om 19.00 uur wordt het trainingsseizoen informeel afgesloten met een gezellig diner in eetcafé ’t Zwarte Schaap, aan het Schuitendiep 52 in Groningen. En op 31 mei wordt na de laatste training afscheid genomen van de verhuizende trainer Johan Suurd.

Diner 24 mei in eetcafe ’t Zwarte Schaap
Het diner op 24 mei in ’t Zwarte Schaap is de traditionele afsluiting van de trainingsgroep. De avond wordt betaald uit de lief-en-leed-pot. Per deelnemer is een extra bijdrage van slechts vijf euro nodig. Heb je nog niet je (hele) bijdrage aan de lief-en-leed-pot voldaan? Doe dit dan alsnog zsm mei bij Roel Bellinga of Johan Suurd. Doe je niet mee aan de lief-en-leed-pot, maar wil je wel mee op 24 mei? Dat kan, je betaalt dan €30,- (de bijdrage voor de lief-en-leed-pot + de extra bijdrage van 5 euro. Voor degenen die het nog niet weten: de lief-en-leed-pot is het spaarsysteem van de trainingsgroep. Je kunt elke week je eurootje betalen/sparen bij de trainer Roel Bellinga. Per jaar is het 25 euro. Uit de lief-en-leed-pot worden cadeautjes en dergelijke betaald voor bijvoorbeeld zieke/geblesseerde collega’s, collega’s die gaan trouwen, die papa of mama zijn geworden, die afscheid nemen et cetera.

Maak voor 17 mei keuze van dinerkaart
Iedereen die mee wil op 24 mei wordt gevraagd die uiterlijk 17 mei te laten weten aan de trainers Johan Suurd en Roel Bellinga of even te mailen naar covsgroningen@gmail.com. Bovendien het vriendelijke verzoek om dan meteen ook een keuze voor je diner te maken… Heb je dit nu na de 17e nog niet gedaan, neem dan zsm contact op!

Het voorgerecht zal bestaan uit ambachtelijk gebakken brood met kruidenboter en pesto. Het nagerecht is Italiaans cassata-ijs met slagroom. Voor het hoofdgerecht kun je kiezen uit:

1. Sateh van de haas, opgediend met atjar, kroepoek, seroendeng en gebakken uitjes

2. Gegrilde Argentijnse rumpsteak met groene peper-cognacsaus

3. Visspies (2 stuks) van gemengde vissoorten, zoals zalm, zeewolf, gamba’s en kabeljauw, geserveerd met barnaissesuas en witte muskaatdruifjes

4. Quiche gevuld met aubergine, courgette, paprika en diverse soorten paddenstoelen en paksoi

IEDEREEN DIE ZICH HEEFT OPGEGEVEN WORDT VERZOCHT OP 24 MEI OM 19.00 UUR AANWEZIG TE ZIJN!

De laatste veldtrainingen zijn dit seizoen op dinsdag 29 en donderdag 31 mei. De training van 31 mei staat bovendien in het teken van het afscheid van trainer Johan Suurd, die zoals bekend deze zomer richting Eindhoven vertrekt. Zorg dat je er bij bent!