Ook in het seizoen 2021-2022 kan er tweemaal per week worden getraind. Elke dinsdag en donderdag van 20.00 – 21.15 uur trainen we op het kunstgras van sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. Onze trainers Bert Kamstra en Pedro Requiro Gonzalez hebben een schema gemaakt over wanneer je welk soort training kunt verwachten. Klik hier voor de trainingsopbouw van de eerste seizoenshelft van 2021-2022.

Pedro onze nieuwe trainer

Na het wegvallen van Henk Steenhuis zochten we nog een nieuwe trainer, die naast onze rots in de branding Bert Kamstra de trainingen kan verzorgen. We hebben inmiddels een goede kandidaat gevonden in de persoon van Pedro Regueiro Gonzalez. Zijn naam klinkt Spaans en dat klopt ook. Pedro heeft in Groningen bewegingswetenschappen gestudeerd en is onder andere werkzaam als loop- en bewegingstrainer bij Cambuur (bij de teams U12, U14, U16 en U18 en daarnaast ook jeugdtrainer bij GRC Groningen. Pedro, welkom!

Verzorger

Onze verzorger/masseur/fysiotherapeute Marleen Drijfhout is in principe op de donderdagavond aanwezig voor sportmedisch advies. Wil je telefonisch met haar overleggen, neem dan contact op via (06) 25 00 61 24.

Geen training bij windkracht 6 en hoger

Let op: binnen de gemeente Groningen mag momenteel niet op de sportparken worden getraind indien er sprake is van windkracht 6 of meer. Dit in verband met tekortkomingen aan de lichtmasten. Indien de training om deze reden niet doorgaat, vermelden we dat op onze sociale media.