De trainingen gaan dit seizoen door tot en met 26 mei. Op donderdag 26 mei van 19.30 – 20.30 uur is de laatste veldtraining op sportpark Corpus den Hoorn. De trainingen worden na de zomerstop hervat op donderdag 11 augustus. De dinsdagtrainingen worden vervolgens in september weer opgepakt. De komende weken kan er dus nog volop worden getraind!

De trainingsgroep sluit het trainingsseizoen 2010-2011 op gezellige en informele wijze af op donderdag 16 juni, om 19.00 uur. De groep gaat naar Italiaans restaurant Il Lago aan de S.O.J. Palmelaan in Groningen. Dit restaurant is te vinden boven de winkels in de wijk Hoornse Meer, met uitzicht op het water. Er wordt een Italiaans buffet geserveerd. Deelnemers aan de lief-en-leed-pot kunnen voor een kleine eigen bijdrage van € 5,- aanschuiven. Dit is inclusief drankjes. Andere trainingsdeelnemers die dit seizoen niet gespaard hebben zijn van harte uitgenodigd, maar wordt dan een bijdrage van € 30,- (= inleg spaarpot + eigen bijdrage) gevraagd.

Wil je mee? Laat dit dan even weten aan Roel Bellinga of Johan Suurd. Mailen kan op joh.suurd@planet.nl. Graag tot 16 juni!