Ook deze week kan er weer tweemaal getraind! De trainingen zijn elke dinsdag en donderdag op het perfecte kunstgras van sportpark Corpus den Hoorn, beide avonden van 20.00 – 21.15 uur.

De trainingen worden verzorgd door Bert Kamstra en Henk Steenhuis. Het GRC-clubhuis is onze vertrouwde uitvalsbasis. Er is een wijziging in de te gebruiken kleedkamers. Vanaf heden kunnen we kleden en douchen in kleedkamergebouw C, dat is aan de lange zijde naast het GRC-hoofdveld, vlakbij de oude kleedkamers.

Sportmasseur Peter Sulmann zal elke donderdagavond beschikbaar zijn, van circa 19.30 – 22.00 uur. Deze faciliteit is voor alle leden van onze vereniging (dus ook als je niet traint) en is gratis.

Alfons de Graaf stopt
Alfons de Graaf heeft vorige week te kennen gegeven per direct te willen stoppen als trainer van onze vereniging. Hij kan het niet goed combineren met andere werkzaamheden. We betreuren het dat Alfons stopt, maar respecteren uiteraard zijn besluit. Alfons, dank voor de inzet en de prima trainingen die jij de groep afgelopen 1,5 jaar hebt gegeven. De trainingen van Alfons worden opgevangen door de beide andere trainers Bert en  Henk, daarnaast zal Marcel Boekholt op invalbasis de trainersstaf completeren.