Komende dinsdag beginnen elf cursisten aan de cursus/opleiding tot COVS-conditietrainer. De deelnemers zijn afkomstig van verschillende Noordelijke COVS-verenigingen en kunnen na de cursus een optimale training bij de eigen vereniging verzorgen. Namens de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken doen Henk Steenhuis, Bob Kempinga, Alfons de Graaf en Bert Kamstra mee.

De cursus wordt gegeven door scheidsrechter betaald voetbal Jeroen Sanders en gehouden in het GRC-clubhuis, op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. De eerste avond op 16 september is nog uitsluitend theorie en algemene info, daarna gaan de cursisten een groot deel van de avond het veld op. De trainingsgroep van onze vereniging zal dan als ‘oefenmateriaal’ dienen. Cursusdata na 16 september zijn 23 of 30 september, 14 oktober, 28 oktober, 11, 18 en 25 november en toto slot 16 december.

De trainingen gaan deze avond op de normale wijze door, dus van 20.00 – 21.15 uur op het kunstgrasveld achter het GRC-clubhuis. de trainingen zullen dan door de cursisten worden verzorgd.

We wensen alle cursisten een leerzame en leuke cursus toe!