Als lid van de Scheidrechtersvereniging Groningen en Omstreken kun je topfit op het veld staan! Je kunt dankzij onze samenwerkingspartner namelijk gebruik maken van de sportmedische begeleiding van de fysiotherapeuten van fysiotherapiepraktijk fysiosportief Groningen.

Fysiotherapiepraktijk fysiosportief Groningen heeft een ruime ervaring in het trainen en behandelen van sporters. De fysiotherapeuten sporten zelf ook veel en weten hoe lekker het is om vrijuit te kunnen spelen. De praktijk is gevestigd in de Vechtstraat in Groningen en heeft naast de reguliere praktijk ook een eigen trainingscentrum. In het partnerschap met onze vereniging zorgen de fysiotherapeuten bij blessures niet alleen voor een snelle revalidatie op wedstrijdniveau. Met training helpen zij ook blessures voorkomen. Verder zal fysiosportief de vereniging op sportmedisch gebied met voorlichting en materialen bijstaan.

De samenwerking omvat onder andere:
– mogelijkheid leden gebruik te maken van blessurespreekuur (1 afspraak gratis en binnen 24 uur)
– door training en voorlichting blessures voorkomen
– gerichte revalidatie door sportspecifiek onderzoek – snel duidelijkheid door eventueel aanvullend onderzoek door sportarts
– fit blijven door aangepast trainen in fysiofitnesscentrum, met 50% korting voor leden
– herstel op wedstrijdniveau door sportspecifieke veldtraining

Blessurespreekuur
Je kunt als lid gratis gebruik maken van het zogenoemde blessurespreekuur. Hier kun je snel (binnen 24 uur) terecht en krijg je een concreet advies over jouw blessure en hoe je dit het beste kunt oplossen. Het blessurespreekuur is gratis, eventuele verdere behandeling is een zaak voor jou en je zorgverzekeraar. Wil je meer informatie over het blessurespreekuur, kijk dan hier of klik op de button rechts op onze homepage.

Fysiofitnesscentrum
In de Vechtstraat en in de binnenstad aan de Munnekeholm (oude postkantoor) heeft fysiosportief de beschikking over een heus fitnesscentrum, waar je onder begeleiding aan je fitheid kunt werken. Als lid van onze vereniging kun je voor slechts  20 euro per maand onbeperkt gebruik maken van deze faciliteit. Wil je dat, neem dan even contact op met fysiosportief. Klik hier voor meer informatie