Terugblik jubileumpubquiz

Gisteravond was er een speciale pubquiz ter gelegenheid van de 90-jarige verjaardag van onze vereniging. Onder het genot van een royale traktatie van de jarige vereniging in de vorm van koude hapjes, bitterballen en drankjes konden de teams zich opmaken voor een leuke avond. Quizmasters Thom en Wouter hadden, zoals we inmiddels van ze gewend zijn, mooie vragen bedacht om de deelnemers hun hersenen flink te laten kraken. Van het banger hart van Rob de Nijs, de traditie van Luilakken tot de bananen van Henk Krans. Er kwam van alles voorbij in het teken van jubilea, jubilarissen, ’90er jaren, feestdagen en ga zo maar door.

Aan het einde van iedere ronde werd een rondewinnaar bekend gemaakt en tot opluchting van een ieder ging De Groene Garage niet iedere keer met de prijs er vandoor. Alhoewel… na het optellen van alle halve punten bleek dat met 1,5 punt verschil De Groene Garage toch weer onder de streep het beste team van de avond te zijn. Chapeau!

Onder luid geloei en getoeter mochten de leden van de garage hun prijs in ontvangst nemen. Eind mei zal blijken of De Groene Garage in staat is om ook een 5e overwinning in de wacht te slepen.

Rondewinnaars:
Fotoronde speelgoed – Assistentie is de beste hulp
Vragenronde feestdagen – Mamama
Muziekronde jaren ‘90 – De Wimmies
Vragenronde COVS 90 jaar – De Groene Garage

De einduitslag van ronde 4:

  1. De Groene Grage – 25,5 punten
  2. Mamama – 24 punten
  3. Assistentie is de beste hulp – 23 punten
  4. De Wimmies – 20 punten
  5. Chajemé – 19,5 punten
  6. Rokla – 13 punten

De volgende pubquiz (ronde 5) is op donderdagavond 11 mei.