Donderdagavond hebben we in Wijkcentrum De Duindoorn een geslaagde avond gehad. Bijna 40 leden waren hierbij aanwezig.

Na de openingsspeech van onze voorzitter Marco, kreeg René Ahlers namens de KNVB de microfoon. René was deze avond aanwezig om Jannes Mulder in het zonnetje te zetten. Hij is sinds 1968 al lid van de KNVB en werd vanavond benoemd tot lid van verdienste.

Het buffet van De Duindoorn was weer prima verzorgd. Naast stokbrood en salades was er keuze uit o.a. meerdere soorten bereid vlees, groente, aardappelpartjes, patat en rijst.

Thom en Wouter hadden deze avond een muziekbingo geregeld. Iedereen kreeg een eigen bingokaart en als het nummer dat je hoorde hierop stond, dan kon je deze afvinken. De eerste ronde werd er gespeeld voor 1 volle rij. Hiervoor waren uiteindelijk ruim 20 nummers nodig voordat er bingo werd geroepen. Jacob kwam naar voren en kreeg voor zijn correcte bingo een oplaadbare ventilator als prijs. Tijdens de tweede ronde speelden we voor het houten buitenspel “Kubb”. Weer was het Jacob die met deze prijs naar huis ging. Voordat we voor de volle kaart gingen spelen was er eerst nog een dessert. De strijd voor de volle kaart was erg spannend. Er waren uiteindelijk meerdere mensen die nog slechts één nummer nodig hadden. Toen “Een Kopje Koffie” van V.O.F. De Kunst werd gedraaid had John bingo. Helaas bleek na controle van quizmaster Thom dat dit een valse bingo was. We gingen opnieuw door en bij “André Hazes – Een beetje verliefd” was er opnieuw bingo. Deze keer was het Pascal die zijn bingokaart mocht laten controleren. Het was nu wel een correcte bingo en hij ging met het “pannenkoek”-pakket naar huis.

Nadat de bingo was afgelopen was het tijd om de pubquizjaarprijs uit te reiken aan De Groene Garage. Na vijf rondes, waarvan er vier door hen werden gewonnen, waren zij de terechte winnaars. Thom en Wouter hadden een mooi groen pakket samengesteld. Op naar het volgende pubquizseizoen!

Tot slot was het Meine die het woord nam en een aantal mensen bedankte voor dit seizoen. Thom en Wouter werden bedankt voor de toch inmiddels wel traditionele organisatie van de pubquiz. Zij hebben hun woord gegeven om weer een jaar door te gaan als quizmasters. Hierna mochten trainers Bert en Pedro naar voren komen. Zij werden bedankt voor de leuke en uitdagende trainingen weer dit seizoen. Aankomende dinsdag is helaas de laatste training van Pedro. Hij gaat aan de slag als fysiek trainer bij Donar en kan het training geven bij ons hier niet meer mee combineren. Ook heeft Marleen aangegeven te stoppen. Dit seizoen werd er minder gebruik gemaakt van onze “fysiodienst”. Zij zal zich meer gaan focussen op vv Gorecht en zien wat het jaar gaat brengen. Marleen ontzettend bedankt voor alles wat je voor onze vereniging hebt betekend! Het laatste bedankje van Meine was voor Marije, de stille kracht achter onze social media.

Laten we Pedro een waardig afscheid geven en kom aanstaande dinsdag dus naar zijn laatste training! Marleen is er donderdag voor het laatst. Mocht je nog persoonlijk afscheid willen nemen dan kan dat dan ook.