Sportspeciaalzaak Willy Loos en de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken hebben maandag 2 april een sponsorovereenkomst afgesloten. Het sponsorschap gaat niet alleen over een financiële bijdrage, maar gaat uit van een samenwerkingsrelatie op allerlei gebied. Zo zal Willy Loos op deze site en in ons cluborgaan een rubriek verzorgen over het voorkomen en verzorgen van sportblessures, sportschoeisel en kleding. Ook wordt Willy Loos naamgever van het jaarlijkse technisch weekeinde, dat de komende drie jaar is omgedoopt tot het Willy Loos sportweekend Ameland. Dankzij de sponsorovereenkomst kunnen alle leden en donateurs van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken vanaf nu met vijftien procent korting aankopen doen bij Willy Loos!

Sportzaak Willy Loos bestaat al sinds 18 augustus 1930. Hiermee is het één van de oudste sportzaken van het land. Na ruim 80 jaar is de winkel aan het Kwinkenplein in Groningen op 1 december 2011 opnieuw geopend met een geheel nieuwe organisatie. De winkel is na de heropening een nieuwe weg ingeslagen als sportspeciaalzaak. Het specialisme ligt in de sporten voetbal, hockey, indoorsporten (volleybal, basketbal, korfbal en handbal), racketsporten (tennis, badminton en squash) en running. Willy Loos staat voor ruim 400 m2 sportspecialisme in hartje Groningen!

Naast een uitgebreid assortiment onderscheidt Willy Loos zich op het gebied van service en deskundigheid. Door het uitvoeren van persoonlijke analyses en het uitgebreide testen heeft de klant de garantie tot goed sportmateriaal! Uniek is het 100 m2 grote schoeneneiland waar u uw schoenen kunt testen op een testveld met FIFA gecertificeerd kunstgras en een top indoor ondergrond. Ook kunnen hockeysticks worden getest in een hockey afslag corner (met kunstgras en snelheidsmeter) en zullen er hardloopanalyses worden gedaan op een loopbaan van maar liefst 40 meter. Willy Loos is gespecialiseerd in schoenen en hardware maar beschikt tevens over een ruim assortiment aan kleding. 

Willy Loos beschikt over een goede backoffice wat er voor zorgt dat voortdurend een goed service verleend kan worden. Voeg daarbij toe de fysiotherapie- en podologiepraktijk die gevestigd zijn in het pand, en er ontstaat een totaalpakket voor de sporter; alle voorzieningen onder één dak!

Willy Loos is geopend op maandag van 13.00 – 18.00 uur, op dinsdag , woensdag en vrijdag van 10.00 – 18.00 uur, op donderdag van 10.00 – 21.00 uur en op zaterdag van 9.30 – 17.00 uur. In 2012 zijn er bovendien koopzondagen op 6 mei, 2 september, 7 oktober, 4 november, 2 december en 16 december.

We zijn blij met de relatie met Willy Loos en roepen je op snel eens een kijkje in de prachtige winkel te nemen!