Op de valreep van dit turbulente jaar zijn we er in geslaagd Sporthuis Winsum vast te leggen als nieuwe sponsor van onze vereniging. Daar zijn we heel blij mee! Dankzij de overeenkomst kunnen alle leden van onze vereniging vanaf heden met vijftien procent korting inkopen doen bij Sporthuis Winsum. Bij afrekenen even vermelden dat je lid bent. De korting geldt voor functionele sportkleding als schoeisel, tassen, trainingskleding en scheidsrechterskleding + attributen.

Sporthuis Winsum biedt sinds 2000 een breed assortiment bekende en sterke A-merken, zoals Nike, Adidas, Asics, Puma en reebok. Ook biedt men een aantal sportieve modieuze merken met sportieve vrijetijdskleding. Bij Sporthuis Winsum staan klantvriendelijkheid, serviceverlening en persoonlijk advies hoog in het vaandel. De winkel is gevestigd aan de Onderdendamsterweg 9 in Winsum (Groningen) en zes dagen per week geopend, iedere werkdag zelfs tot 20.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. Kijk ook op hun site.

Sporthuis Winsum heeft om de start van de samenwerking te vieren nu een aantal speciale acties voor leden van onze vereniging. Zo kun je met korting lekkere warme thermo-onderkleding van Craft aanschaffen. Klik hier voor de actieflyer.

Via Sporthuis Winsum hebben we ook een nieuwe voorraad trainingspakken in bestelling. Deze kosten mede dankij Hotel Ameland nu slechts dertig euro. Klik hier voor meer informatie.

De sponsorovereenkomst omvat  een advertentie in ons clubblad De Aftrap, een banner op deze site en de kortingsregeling voor leden. Daarnaast zullen we gedurende de overeengekomen sponsorperiode van drie jaar een aantal (kleding-) acties trachten te realiseren. Tot slot wordt de naam van Sporthuis Winsum ook gekoppeld aan het technisch weekeinde op Ameland. Het sponsorcontract zal in januari 2013 dan ook tijdens het technisch weekeinde op Ameland worden ondertekend.

Wij zijn blij met onze nieuwe sponsorpartner en roepen iedereen op eens een kijkje te nemen in Winsum! Klik hier voor de website van Sporthuis Winsum.