Onze eigen Siemen Mulder is gepromoveerd binnen het betaalde voetbal. Hij is nu één van de vijftien senior scheidsrechters betaald voetbal. Een fantastische beloning voor hard werken en prima presteren. Siemen, van harte. We zijn trots op je!

Siemen reageerde op KNVB.nl als volgt: ‘Ik ben al dertien jaar scheidsrechter, fluiten is mijn grote passie. Ik ben ontzettend blij en trots dat ik deze stap nu kan maken. Het betekent dat er nieuwe kansen aankomen en die wil ik met beide handen grijpen.’

Siemen maakte zijn debuut in het betaalde voetbal op 19 oktober 2012 met de wedstrijd FC Oss – Fortuna Sittard, waarna hij in mei 2014 definitief naar het betaalde voetbal promoveerde. Zijn eerste wedstrijd in de eredivisie volgde op 6 december 2014 (Cambuur Leeuwarden – NAC Breda).

Siemen is al jaren lid van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken. Afgelopen seizoen verzorgde hij samen met broertje Christiaan nog een zeer boeiende clubavond.

Siemen Mulder