Het is een inmiddels bekend en toch ook bijzonder fenomeen. Twee broers die tegelijk als scheidsrechter in het betaalde voetbal actief zijn. En daar mogen we als vereniging trots op zijn, want Siemen en Christian zijn beiden lid van onze club. Op maandag 27 februari verzorgen ze een bijzondere clubavond. Ze zullen ongetwijfeld over hun ervaringen als fluitende broers vertellen en zullen daarnaast de nodige tips en adviezen hebben voor de ambitieuze jonge scheidsrechters én de meer ervaren oude rotten. Komen dus!

Van de twee is Siemen de meest ervaren scheidsrechter. Hij maakte zijn debuut in het betaalde voetbal op 19 oktober 2012 met het duel FC Oss – Fortuna Sittard. Op 6 december 2014 was Cambuur – NAC Breda zijn eerste eredivisiewedstrijd. Inmiddels zien we hem ook al als zesde official internationaal actief. Broer Christian debuteerde op 6 november 2015 met Helmond Sport – Jong PSV. Hij is nu onderdeel van de masterclass betaald voetbal.

De clubavond op maandag 27 februari is van 20.00 – 22.00 uur in het GRC-clubhuis, op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. De ontvangst is vanaf 19.30 uur. Graag tot dan!