De seniorensoos van onze vereniging sluit maandag 13 mei aanstaande het seizoen af met een lunch in wokrestaurant Ni Hao in het Groninger stadspark. Ze verzamelen om 12.30 uur. In juni, juli en augustus komen onze seniorleden niet bijeen, de club komt vanaf 9 september weer elke tweede maandag van maand in het GRC-clubhuis bijeen van 14.00 – 16.00 uur.

De seniorensoos is begin 2011 opgestart om ook de wat oudere leden en eventueel oud-leden een extra activiteit te bieden. We willen ze daarmee graag verbonden houden aan de club én van hun ervaring en kennis leren. De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alle leden, donateurs en oud-leden en oud-donateurs. Het idee ontstond na de succesvolle jubileumreünie in 2008. Garbrand Nienhuis en Jan Niko de Boer zijn de voortrekkers van de activiteit. Nog niet geweest? Je bent van harte welkom!

Ken je nog oud-leden of oud-donateurs die wellicht willen aansluiten bij de seniorensoos? Vertel hun over het initiatief en nodig ze uit. Meer weten? Mail dan naar covsgroningen@gmail.com.