Wil je 2018 goed beginnen? Heb je zin lekker te trainen op het strand en door de duinen? Is het tijd je spelregelkennis op te frissen? En ben je klaar voor de nodige gezelligheid en ontspanning? Ga dan van 11 – 14 januari 2018 mee met Sportweekend Ameland. We gaan voor de 20e keer op rij en daarom een bijzonder programma, met als gastsprekers Bas Nijhuis en Henk de Haan. Met een communicatietraining. En met vertrek al op donderdagavond. Ga je ook mee?

Doordat we eenmalig al op donderdagavond vertrekken, kunnen we op vrijdagochtend meteen van start met het programma. En op donderdag is er meteen al een ludieke spelregelloop. Ondanks de extra nacht verblijf in Hotel Ameland is deelname niet duurder dan voorgaande jaren! We vertrekken om 18.00 uur vanaf de parkeerplaats van het sportpark en varen met de boot van 19.30 uur naar Ameland. Wat volgt is een leuk, intensief en leerzaam technisch weekeinde!

Uiteraard wordt er meerdere malen getraind en is er aandacht voor spelregels. Liefhebbers kunnen op de mountainbike het eiland verkennen. Op vrijdag staat – wegens succes geprolongeerd – een gezellige zeskamp op het programma. De communicatie in het veld staat centraal in een workshop verzorgd door Harry de Lange en Partners.

Op vrijdagavond presenteert Eddy van der Ley media niemand minder dan Bas Nijhuis. Eén van de meest besproken en beste scheidsrechters in het betaalde voetbal presenteert zijn boek én verhaalt over zijn mooie loopbaan.

Op zaterdagavond opnieuw een spreker en wel Henk de Haan. Henk is niet alleen oud-voetballer van FC Groningen en BV Veendam, maar ook oud-scheidsrechter. En oud-deelnemer aan het technisch weekeinde. Hij zal voor de nodige humor en het nodige enthousiasme zorgen en een pub- en sportquiz presenteren, Broez’n!

Deelnemers verblijven opnieuw in het knusse en gezellige hotel Ameland in Nes. Deelname kost 175 euro p.p. Dat is voor reis (touringbus, boot en bus), verblijf (drie nachten), driemaal ontbijt en drie warme maaltijden. Voor iedereen is het gehele weekeinde een fiets beschikbaar.

Ga je ook mee? Twijfel niet en schrijf je nu meteen in!

Klik hier voor het programma van Ameland 2018

Klik hier voor het online inschrijfformulier

Klik hier voor een impressie van het technisch weekeinde in januari 2017.

Ameland, here we come again!