UPDATE: de wedstrijd bleek een nuttige oefensessie,waarbij de vermoeidheid in de 2e helft uiteindelijk zorgde voor een 5-1 nederlaag tegen de geoefende tegenstander. Dit nadat het bij rust nog 1-1 was en wij via Nick Stuifzand zelfsop een 1-0 voorsprong kwamen halverwegede 1e helft.

Donderdag volgt op deze site een uitgebreider verslag en enkele foto’s.

///

Dinsdag 11 juni voetbalt ons eigen REF United een heuse oefenwedstrijd in voorbereiding op de deelname aan het NK veldvoetbal voor COVS-teams, een paar dagen later in Lochem. De oefenwedstrijd is op het kunstgrasveld van Corpus den Hoorn en begint om 19.30 uur. Tegenstander is het nieuwe A1-team van ‘huisbaas’ GRC Groningen. Scheidsrechter is Bob Kempinga. Op donderdag 13 juni wordt er op Corponello bovendien van 20.00 – 21.00 uur nog getraind. Supporters zijn de 11e en de 13e van harte welkom! En uiteraard kun je nog met de bus mee… Klik hier voor alle info over het NK op 15 juni.