Van 10-16 april gaan leden van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken collecteren voor Fonds Gehandicaptensport. Kom je één van de collectanten met de collectebus tegen, geef dan gul! Want sporten zou ook voor mensen een handicap vanzelfsprekend moeten zijn. Niemand buitenspel, dat is ons motto! Geen collectant bij jou aan de deur, doneer dan door iets over te maken of een SMS te sturen.

In 2016 steunen wij als Groninger scheidsrechters in 2016 het Fonds Gehandicaptensport. Verspreid over het jaar initiëren we verschillende acties. Heb je al een kleine bijdrage geleverd? Dat kan onder andere via een SMS of via onze donatiepagina.

Wil je SMS-en? Dat kan. SMS nu NIEMAND BUITENSPEL naar nummer 4333 en je doneert meteen eenmalig 2 euro aan Fonds Gehandicaptensport.

Doneer je liever een bedrag naar keuze? Dat kan ook, via deze link.

Daarnaast zouden we het waarderen als je de actie ook promoot via bijvoorbeeld twitter en facebook én je familie, vrienden, collega’s en bekenden vraagt een smsje te versturen. Samen kunnen we zo een mooi bedrag bij elkaar brengen voor de sporters met een handicap.

Wil je meer weten over onze acties of over het Fonds Gehandicaptensport? Klik dan hier.