Als scheidsrechtersvereniging willen we een bijdrage leveren rondom vriendschappelijke wedstrijden. Onze leden die zoeken (vaak ter voorbereiding op het seizoen) gepaste wedstrijden om weer in vorm te komen. Daarnaast zoeken onze donateurverenigingen een scheidsrechter die bij het niveau van de wedstrijd past.

LET OP: we gaan dit alleen proberen voor wedstrijden uit de standaard klassen, dus de wedstrijden van eerste elftallen.

Groepsapp voor leden
Als actief lid van de vereniging kun je je aanmelden voor de groepsapp. In de groepsapp wordt een bericht geplaatst zodra er een scheidsrechter voor een wedstrijd wordt gezocht. Je kunt dan reageren als je beschikbaar bent voor die wedstrijd. Mocht je als lid interesse hebben om aan de groepsapp te worden toegevoegd, stuur dan even een privébericht via onze socials of mail je interesse naar covsgroningen@gmail.com.

Aanvraag door verenigingen
Als donateurvereniging kan je bij ons een aanvraag doen voor een scheidsrechter bij een vriendschappelijke wedstrijd. Dit verzoek kan je doorgeven aan Hasse Aartsen (via telefoonnummer: 06-31200978) of door te mailen naar covsgroningen@gmail.com. Geef hierin aan voor welke wedstrijd en op welke datum en tijdstip een scheidsrechter wordt gezocht.

Zodra er een scheidsrechter is gevonden, dan informeren wij de vereniging en scheidsrechter. De vereniging en scheidsrechter kunnen hierna onderling verder contact hebben. De vergoeding moet de vereniging daarna zelf afstemmen met de scheidsrechter, maar we gaan er vanuit dat (minimaal) de KNVB onkosten- en reisvergoeding betaald worden.