Ons eigen voetbalteam REF United doet op 17 januari in Boekel mee aan het Nederlands Kampioenschap zaalvoetbal voor scheidsrechtersverenigingen. Ons team is ingedeeld in poule A en zal om 10.00 uur het openingsduel spelen tegen regerend kampioen & organisatoe COVS Boxmeer-Cuijk. Afgelopen jaar (januari 2014) troffen beide teams elkaar in de halve finale en toen was Boxmeer na strafschoppen te sterk. Naasy Boxmeer-Cuijk treffen we in Boekel ook de teams van Leiden en Noordoost Twente. REF United zal zich de komende weken middels trainingen en een enkel oefenduel gedegen voorbereiden op de NK-deelname. Het team staat opnieuw onder leiding van de coaches David Hiariej en Harold Basstra en leider Marije Deuring.

Het NK wordt gespeeld in sporthal De Burcht, aan de Bernardstraat 11, 5427 AM in Boekel. Het schema van poule A ziet er als volgt uit:

10.00 uur – Boxmeer-Cuijk – Groningen en N.O. Twente – Leiden

10.46 uur – N.O. Twente – Boxmeer-Cuijk en Leiden – Groningen

11.32 uur – Boxmeer-Cuijk – Leiden en Groningen – N.O. Twente

na de wedstrijden in poule A volgen steeds twee duels in poule B, dat gevormd wordt door Drachten, Gorinchem, West I en Oss-Uden. Om 13.15 uur zijn de kruisfinales. Aansluitend om 13.45 uur wordt er gespeeld om de plaatsen 5-8, waarna om 14.15 uur de troostfinale en om 14.45 uur de finale worden gespeeld.

Nieuwsgierig hoe het vorig jaar ook al weer ging? Klik hier!

REF United, veel succes in Boekel!