REF United begint 2017 al op 3 januari met deelname aan het zaalvoetbaltoernooi om de Hogeland Cup. Vanaf 20.36 uur zullen onze mannen in sporthal De Mencke in Uithuizen strijden tegen Appingedam, Poolster en de winnaar van poule B2 (Stedum, Ezinge, Farmsum of Rood Zwart Baflo). Het toernooi is een goede voorbereiding op deelname aan het NK zaalvoetbal voor COVS-teams. Ook vorig jaar deed onze vereniging mee.  Toeschouwers zijn vanzelfsprekend van harte welkom!

Op 11 en 16 januari worden oefenwedstrijden gespeeld. De tegenstanders zijn nog niet bekend. Op 11 januari is het oefenduel om 20.00 uur in de sporthal in Ten Boer, terwijl er op 16 januari om 21.00 uur wordt gespeeld in Kardinge. Publiek welkom!

Ook op 21 januari zijn supporters welkom en wel in de Bospadhal aan de Boslaan 28 in Emmeloord. Daar organiseert COVS Zwolle het NK. Vorig jaar eindigde ons team als tweede. Tijdens het NK wordt in twee hallen tegelijk gespeeld. De eerste wedstrijden op 21 januari zijn om 10.00 uur. Om 14.30 uur begint de finale. Ons team is in poule B gekoppeld aan Nijverdal, Boxmeer-Cuijk en Zeeuws Vlaanderen.

Succes mannen!