Maandag 13 februari 2017 wordt de jaarlijkse reanimatietraining gehouden. Het is een prima manier om ervoor te zorgen dat je weet wat je moet doen in een levensbedreigende situatie. Dus doe mee en weet hoe je levens kunt redden! De training is zowel bedoeld voor de jaarlijkse herhaling voor eerdere deelnemers als voor nieuwe helden….

Deelnemers kunnen een praktijkgerichte training van docent Wim Grimberg verwachten. Ze zullen uitgebreid oefenen op de meegebrachte poppen. De training is gericht op het herkennen van een levensbedreigende situatie en het handelen volgens protocol. Zo komen tijdens de training aan bod:

– de werking van de Automatische Externe Defibrilator (AED)

– het herkennen van én eerste hulp bij een ademhalingsstilstand en een circulatiestilstand

– het herkennen van én eerste hulp bij een afsluiting van de luchtweg.

Bij succesvolle afronding ontvang je als deelnemer na afloop het officiële NHS-reanimatie-certificaat.

De training wordt gehouden in het GRC-clubhuis, van 19.30 – 22.30 uur. Deelname kost 15 euro en staat open voor leden, donateurs en relaties van de Scheidsrechtersvereniging en hun partners. Ken je dus familieleden, vrienden of collega’s die mee willen doen? Nodig ze uit en schrijf ze in.

Wil je meedoen? Stuur dan voor 1 februari 2016 een mail naar covsgroningen@gmail.com. Op de avond zelf kun je het verschuldigde bedrag voldoen. De reanimatietraining, omdat elke seconde telt!