De pubquiz is na 2,5 seizoen inmiddels niet meer weg te denken uit het rijtje verenigingsactiviteiten. Er wordt fanatiek gestreden, de hersens worden gekraakt, er wordt gelachen en uiteraard roepen de vragen soms ook de nodige reacties op. Kortom, succes verzekerd bij de maandelijkse pubquiz. De laatste ronde van 2016, op 8 december jl., werd weer eens gewonnen door Heer en Meester (Carim Mesbah en Bart Pleiter), terwijl Dröging (Sam Dröge en Marije Deuring) tweede werd. De derde plaats was voor de ‘Vallende sterren’ Hobie Huizer en Rik Berends.

Deelnemenaan de pubquiz is heel eenvoudig. De vragen worden op groot scherm getoond en kunnen over van alles gaan: actualiteit, sport, onze vereniging, onzinnige weetjes, kunst en cultuur, film, televisie…. Antwoorden doe je, alleen of samen met iemand anders, via je mobiele telefoon. Per avond/ronde zijn er leuke prijsjes te winnen en na 8 rondes wordt de eindwinnaar gehuldigd. Om tot een klassement te komen, worden de slechtste twee resultaten geschrapt.

De pubquiz wordt hervat op donderdag 2 februari, na de training, van 21.45 – 22.15 uur. Daarna wordt je verwacht in het GRC-clubhuis op 2 maart, 13 april en 11 mei. Be there!