De KNVB heeft afgelopen weekeinde de promoties en degradaties van scheidsrechters bekendgemaakt. We kunnen als Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken trots melden dat een groot aantal leden een stap naar een hogere groep heeft kunnen maken! Helaas is een enkel lid ook gedegradeerd. heren, laat komend seizoen zien dat je toch in die hogere groep thuishoort. Kop d’r veur!

Ons ‘buitenlid’ Frank de Winter – al jaren wonend elders in het land, maar nog altijd lid van ons – is gepromoveerd naar de landelijke lijst en fluit komend seizoen topklasse! Drie leden maken de stap naar groep 1 (hoofdklasse en eerste klasse), te weten Sam Dröge, Jurjen Kaper en Robert de Wit. Eerder al was bekend geworden dat Richard Meints komend seizoen deel uitmaakt van de masterclass betaald voetbal voor assistent-scheidsrechters.

Onderstaand het overzicht van gepromoveerde leden en donateurs van onze vereniging. Ben je als lid ook gepromoveerd, maar staat je naam er nog niet bij, laat het ons dan meteen weten!

Naar lijst senior scheidsrechters betaald voetbal (al eerder bekend)
Jochem Kamphuis

Naar masterclass betaald voetbal assistent-scheidsrechters (al eerder bekend)
Richard Meints

Naar landelijke lijst
Frank de Winter

Naar groep 1
Robert de Wit
Sam Dröge
Jurjen Kaper

Naar groep 2
Marc van der Haak
Danny Meiring
Wouter Horst
Henk Steenhuis
Victor Ris
Martijn Gerbrandy
Andre Kroon
Carim Mesbah (donateur)

Naar groep 3
Ritske Tuinstra
Olaf Smit
Bob Dröge
Jacob Hettinga

naar groep 3*
Nick Alberts
Ben Dröge
Mels Klabbers
Rik Berends (donateur)

Naar groep 4
Martin Magermans
Martin Rozema

Naar groep 21
Jurgen Geertsma

Naar groep 22
Robert Jager
Sander Over

Naar groep 23
Charles de Preter
Harold Basstra

Allen van harte gefeliciteerd! De KNVB heeft inmiddels het bekende p/d boekje met het volledige overzicht gepubliceerd. Klik hier voor het tekstuele deel en hier voor het overzicht van de groepsindelingen.