Zaterdag 28 mei waren we aanwezig bij de laatste wedstrijd van Henk als scheidsrechter. Bij FC Lewenborg floot hij JO19-1 tegen GVAV-Rapiditas JO19-2. Geassisteerd door twee waardige neutrale assistenten, Freek Vandeursen en Frans Ozinga (beide normaal actief in het betaald voetbal), heeft Henk het deze wedstrijd niet lastig gehad.

Tien minuten voor het einde kreeg Henk de rode kaart van zijn zoon en is de fluitcarrière van Henk tot een eind gekomen. 


Op het veld kreeg Henk Krans van scheidsrechterscoach Henk de Wit een bos bloemen en door een erehaag van spelers ging hij het veld af. Na ruim 52 jaar actief te zijn geweest als scheidsrechter is het nu echt mooi geweest. Wat een mijlpaal! 


Gertjan Lania floot de laatste tien minuten van de wedstrijd uit. Na afloop werd Henk in de kantine van FC Lewenborg nog toegezongen en ontving hij van de thuisclub een shirt als aandenken. 


Voor wie denkt dat Henk nu op zaterdag met Roely naar de Ikea gaat, heeft het mis. Henk blijft betrokken bij het voetbal en gaat aan de slag als waarnemer orde voor de KNVB. Uiteraard blijven wij hem ook bij onze vereniging zien. Hij blijft wekelijks trainen en is er bij andere activiteiten gewoon bij.