In het voorjaar van 2015 zijn we met succes gestart met de pubquiz. Eenmaal per maand testen we op ontspannen wijze jouw algemene kennis van bijvoorbeeld sport, cultuur, politiek en geschiedenis. Met leuke weetjes en soms onmogelijke vragen. De vragen worden op groot scherm getoond, vaak met leuk filmpje en antwoorden gaat op je eigen mobiele telefoon via een speciale app. In dit nieuwe seizoen 2016-2017 gaan we door met de pubquiz en gaan we in acht ronden strijden om de sportieve eer en de ludieke prijzen. Wie worden de opvolgers van duo M & M (Marco Oosting en Marcel Bellinga)? Dat zij niet opnieuw winnen is al duidelijk, aangezien zij dit jaar de vragen zullen bedenken…

De pubquiz wordt maandelijks gehouden. Ronde 1 is op donderdag 15 september. Er kan eerst lekker van 20.00 – 21.15 uur  worden getraind, waarna de pubquiz in het GRC-clubhuis van 21.45 – 22.15 uur wordt gehouden.

Doe je ook mee? Per avond zijn er drie leuke prijsjes te winnen en aan het einde van het seizoen wordt een eindklassement opgemaakt. Het slechtste resultaat vervalt dan, dus een off day of een keer afwezig zijn is geen bezwaar meer..

Graag tot bij de eerste pubquiz van het nieuwe seizoen op 15 september aanstaande!