Update 13 augustus 2020:

Ook in het seizoen 2020-2021 kent de trainingsgroep de zogenoemde lief-en-leedpot, zie voor meer informatie onderstaand bericht. Door het coronavirus kon de voor 28 mei jl. geplande afsluitende activiteit (footgolf en buffet) niet doorgaan. Daarna was het plan om begin september een gezelige BBQ bij de kantine te organiseren. Er is besloten ook dit uit voorzorg niet te doen. Op een later, nader te bepalen moment aan het einde van het seizoen 2020-2021 (medio mei 2021), wordt gekeken of er alsnog een leuke activiteit kan worden georganiseerd.

LET Op: i.v.m. het coronavirus wordt dit niet gehouden op 28 mei, maar wordt op een later moment een nieuwe datum gezocht.

De trainingsgroep kent sinds jaar en dag een lief-en-leed-pot. Deze is bedoeld om een kleine attentie te sturen bij bijvoorbeeld een langdurige blessure, geboortes, een trouwerij en dergelijke. Van het overgebleven geld gaan we met eventuele bijbetaling aan het eind van het seizoen uit eten. De inleg is 30 euro per seizoen. Dat mag je ineens voldoen, maar je kunt ervoor ook sparen. De lief-en-leed-pot is dit jaar in beheer van Roel Bellinga. Hij is geregeld op de training om je inleg te innen. Maar overmaken mag ook, op rekeningnummer NL34INGB0001431031 t.a.v. R. Bellinga, onder vermelding van: lief-en-leed-pot COVS. Wil je meedoen, laat dit dan even weten aan Roel: familiebellinga@gmail.com. Of via (06) 13 63 30 14.

Vanuit de lief-en-leed-pot wordt op donderdag 28 mei 2020 de jaarlijkse seizoensafsluiting georganiseerd. We gaan dan in Kardinge in Groningen footgolf spelen! Aansluitend wordt er een lekker satébuffet geserveerd. Deze avond begint om 18.30 uur. Aanmelden kan al bij Roel. Noteer de datum!