Nog een paar weken en dan zit het verenigings- en kalenderjaar 2013 er alweer op! het was onder andere het jaar van een geslaagd technisch weekeinde op Ameland, de mooie vierde plaats van ons voetbalteam op het NK veldvoetbal, de promotie van veel van onze leden, de beschikbaarheid van een eigen sportmasseur op de donderdagavond en de zeer interessante clubavond met Jochem Kamphuis & Richard Brondijk. En natuurlijk het jaar van vele inspanningen op het gebied van respect en fair play. Een lustrumjaar bovendien, want we bestonden op 8 maart 2013 precies tachtig jaar.

Op zaterdag 21 december sluiten we 2013 op informele en gezellige wijze af. In het GRC-clubhuis is er alle gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje gezellig terug te blikken op het geslaagde verenigingsjaar. Er kan worden gedart, gesjoeld of gekaart (klaverjassen). De beste drie in elke categorie verdienen een prijsje. Voor alle aanwezigen wordt een uitgebreid Chinees buffet geserveerd. Een smakelijke jaarafsluiting dus! En dat voor slechts vijf euro per persoon, op de avond zelf te voldoen. Laat je even weten of je komt?

Alle leden, donateurs en sponsors van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken zijn 21 december van harte uitgenodigd! Ook partners en kinderen zijn van harte welkom. De jaarafsluiting 2013 begint om 19.00 uur (met het buffet) en zal omstreeks 23.00 uur worden afgesloten. Ben jij er ook bij? Laat dat ons, in verband het buffet, even weten en wel voor maandag 16 december. Dat kan door te mailen naar covsgroningen@gmail.com . Graag ook even vermelden met hoeveel personen je komt.

Tot 21 december!