Uit het COVS-ledenonderzoek uit 2011 bleek dat leden erg tevreden waren, maar graag op sportmedisch gebied meer faciliteiten wilden. Eind 2012 konden we in dat kader de samenwerking op sportmedisch gebied met fysiosportief Groningen al melden, in aanvulling daarop kunnen we nu de wekelijkse beschikbaarheid van sportmasseur Peter Sulmann bekendmaken. We denken hiermee een prima extra faciliteit voor alle leden van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken te hebben gerealiseerd!

Vanaf donderdag 24 oktober aanstaande zal elke donderdagavond vanaf circa een uur voor tot een uur na de training Peter Sulmann aanwezig zijn en beschikbaar voor sportmassage. Peter is tevens fysiotherapeut in opleiding (derdejaars) en kan daarom bij eventuele pijntjes of lichte blessures meteen van dienst zijn. Waar nodig en wenselijk zal Peter je doorsturen (dat wil zeggen adviseren) naar een arts of fysiotherapeut te gaan voor verdere behandeling. Mocht dat het geval zijn, dan brengen we graag onze samenwerking met fysiosportief onder de aandacht. Zoals je wellicht weet kun je als lid van onze vereniging gratis gebruik maken van het blessurespreekuur. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden bij fysiosportief.

Wil je gebruik maken van de diensten van onze masseur, kom naar het clubhuis en spreek Peter aan. Hij helpt je graag! Voor een behandeling hoef je als lid van de vereniging niets te betalen (geen eigen bijdrage). Die kosten zijn voor de vereniging. In eerste instantie gaan we tot 1 maart 2014 kijken of er daadwerkelijk voldoende behoefte is aan een wekelijks aanwezige sportmasseur en of de gekozen werkwijze voldoet. Op basis van de ervaringen kijken we hoe we een en ander na 1 maart invullen. Het zou ook kunnen zijn dat we na 1 maart per behandeling wel een bescheiden eigen bijdrage vragen, maar dat weten we nog niet.

Peter Sulmann is bijna 25 jaar en woont en studeert (derdejaars fysiotherapie) in Groningen. Hij wil zich graag verder ontwikkelen in de sport en heeft vorig jaar enige tijd als inval-verzorger gewerkt voor Drachtster Boys. Hij heeft zelf een achtergrond in de karatesport en loopt graag hard. Hij is passief een voetballiefhebber en het valt hem daarbij op dat scheidsrechters tijdens een wedstrijd grote afstanden af moeten leggen.

Peter Sulmann

We zijn blij dat we deze nieuwe service voor onze leden hebben weten te realiseren en roepen iedereen op om er waar gewenst gebruik van te maken!