In samenwerking met Voetbalshop.nl Groningen bieden we vanaf mei 2021 een modern en sportief kledingpakket van Nike aan! De kledinglijn wordt uitgevoerd in zwart met grijze/witte accenten, en voorzien van de logo’s van onze vereniging en Voetbalshop.nl Groningen. Wij kunnen het pakket met een winkelwaarde van bijna 238 euro aanbieden voor 140 euro! We denken met deze samenwerking een mooie nieuwe kledinglijn voor een scherpe prijs mogelijk te maken voor al onze leden.

Het complete pakket bestaat uit een trainingsjack, trainingsbroek, trainingsstop, trainingsshirt, poloshirt, sporttas (met twee vakken) en een korte broek.

Alle items uit het kledingpakket zijn ook los verkrijgbaar in de webshop, met dertig procent ledenkorting. Daarnaast worden in de webshop nog aanvullende items aangeboden, zoals sportkousen, regenjack / windjack, winterjas, onderkleding, scheidsrechtersfluitjes en schoenen.

Bestellen kan uitsluitend in de webshop. In de webshop kun je de juiste items selecteren, de juiste maten aangeven en vervolgens de bestelling plaatsen en betalen. Na bericht kun je jouw bestelling afhalen in de winkel van Voetbalshop / Sportmaat aan het Gedempte Zuiderdiep 89 in Groningen. Kun je het niet afhalen, zoek dan zelf contact met ons via covsgroningen@gmail.com.

Wat moet je weten over ons kledingpakket:

  • bestellen en betalen verloopt via de webshop
  • afhalen in de winkel aan het Gedempte Zuiderdiep 89 in Groningen
  • je kunt zowel het pakket als losse items via de webshop bestellen
  • het is mogelijk om (op afspraak) in de winkel te passen voordat je de bestelling plaatst
  • per item kun je de gewenste maat te bestellen. Dus bijvoorbeeld een broekje maat M en een shirt maat L is mogelijk
  • er is een aangepaste lijn voor dames, check webshop of informeer in de winkel.

Bestellen kan in de webshop via deze link.