Het nieuwe clubhuis is open! Na een bouwperiode van ruim een half jaar werd afgelopen weekeinde voor het eerst gebruik gemaakt van het prachtige nieuwe clubhuis. De officiële opening zal overigens pas in juni plaatsvinden. De komende periode zullen de laatste dingetjes worden gedaan, moet in de inrichting nog een en ander gebeuren en wordt het terras aangepakt. Voor onze vereniging wordt binnenkort onder andere bergruimte gerealiseerd. Wil je de bouwfase nog eens in woord en beeld terugzien? Klik dan hier.

Inmiddels heeft ook onze Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken voor het eerst gebruik gemaakt van het nieuwe clubhuis, met de dinsdagse training van 22 februari. Vanaf nu kunnen we voor alle activiteiten dus weer gebruik maken van het GRC-clubhuis. 

Het clubhuis is net op tijd klaar voor een reeks aan activiteiten. Zo vond vanochtend 23 februari de eerste bijeenkomst van de seniorleden en oud-leden plaats, met circa twintig aanwezigen. Donderdagavond 24 februari kan er weer worden getraind. 

Komende week staat in het teken van twee bijeenkomsten van de KNVB-scheidsrechterscoaches met hun eigen scheidsrechters. Deze bijeenkomsten worden door de KNVB en COVS gezamenlijk georganiseerd. Doel is het informele contact tussen coach en scheidsrechters te bevorderen. De coaches Simon Schuil, Johan Suurd en Roel Folkersma hebben al hun scheidsrechters uitgenodigd. Inmiddels hebben tussen de zestig en zeventig scheidsrechters zich aangemeld voor 28 februari of 2 maart. Beide bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur en worden in het GRC-clubhuis gehouden. Volgende week kan er alleen donderdag 3 maart worden getraind. De training van dinsdag 1 maart komt te vervallen in verband met de bekerwedstrijd Gronitas – Achilles 1894.

Op maandag 7 maart is de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Deze begint om 20.00 uur en de ontvangst is vanaf 19.30 uur. Die week kan er ook gewoon op dinsdag en donderdag om 19.30 uur worden getraind.

Later in maart doen twee teams van onze vereniging mee aan de spelregelfinale van COVS Noord, op de 18e in Wildervank.