Wist je dat je als lid van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken korting krijgt bij Sporthuis Winsum? Dankzij de sponsorovereenkomst kunnen alle leden van onze vereniging met vijftien procent korting inkopen doen bij Sporthuis Winsum. Bij afrekenen even vermelden dat je lid bent. De korting geldt voor functionele sportkleding als schoeisel, tassen, trainingskleding en scheidsrechterskleding + attributen.

Sporthuis Winsum biedt sinds 2000 een breed assortiment bekende en sterke A-merken, zoals Nike, Adidas, Asics, Puma en reebok. Ook biedt men een aantal sportieve modieuze merken met sportieve vrijetijdskleding. Bij Sporthuis Winsum staan klantvriendelijkheid, serviceverlening en persoonlijk advies hoog in het vaandel. De winkel is gevestigd aan de Onderdendamsterweg 9 in Winsum (Groningen) en zes dagen per week geopend, iedere werkdag zelfs tot 20.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. Kijk ook op hun site.

Wij zijn blij met onze sponsorpartner en roepen iedereen op eens een kijkje te nemen in Winsum! Klik hier voor de website van Sporthuis Winsum.