Het is onze eigen Michel Winter uit Ten Boer niet gelukt de laatste stap als scheidsrechter betaald voetbal te maken. Michel promoveerde niet naar de A-lijst, omdat de enige plek voor het komend seizoen werd toegekend aan collega Serdar Gözübüyük. Aangezien zijn contract afliep, besloot de KNVB deze niet te verlengen. Daarmee komt na negen jaar een einde aan de loopbaan in het betaalde voetbal. We vinden het jammer dat Michel de stap niet heeft gemaakt en hopen dat hij, na het verwerken van deze teleurstelling, niet verloren gaat voor de voetbalarbitrage. Michel, je kunt met trots terugkijken op talloze duels in het betaalde voetbal, waaronder ook diverse wedstrijden in de eredivisie. Kop d’r veur!

Ook voor Kristian Bakkelo is het avontuur als scheidsrechter in het betaalde voetbal na dit seizoen over. Kristian was de afgelopen jaren actief op de masterclass, maar wist geen promotie af te dwingen. Hij kwam tot één duel in de eredivisie (als invaller) en diverse wedstrijden in de eerste divisie.

Aan het einde van het seizoen nemen onze leden Jaap Pool en Jantinus Meintsverder  afscheid als assistent-scheidsrechter betaald voetbal, beiden na een langdurige en mooie internationale loopbaan.

Jochem Kamphuis blijft als junior scheidsrechter actief in het betaalde voetbal, net als onze assistent-scheidsrechters Arie Brink en Richard Brondijk. Freek Vandeursen zal in de masterclass voor assistent-scheidsrechters actief blijven.

Klik hier voor een bericht over promoties op de site van de KNVB.