Met ingang van donderdag 8 augustus is Marleen Drijfhout onze nieuwe sportmasseur/verzorger/fysio-in-opleiding. Zij zal op donderdagavond bij de trainingen aanwezig zijn en is van ongeveer 19.30 – 21.45 uur beschikbaar voor behandeling. Deze service is voor alle leden van onze vereniging gratis. Een mooie faciliteit, die we graag aanbieden. Marleen volgt Patricia van Vilsteren op, die het niet langer kon combineren met haar studie en komend jaar onder andere een stage in het buitenland gaat lopen. Patricia heeft naar grote tevredenheid als sportmasseur/fysio-in-opleiding gefungeerd. We proberen op enig moment komend seizoen nog afscheid te nemen. Patricia, dank je wel!

En Marleen, van harte welkom. We kijken uit naar de samenwerking!

Onderstaand stelt Marleen zichzelf aan jullie voor:

Hallo Allemaal!

Vanaf deze zomer heb ik de eervolle taak om verzorger/fysiotherapeut te mogen zijn bij jullie scheidsrechtersvereniging. Ik kijk er erg naar uit om aan te sluiten bij de vereniging.

Sinds mijn 6e woon ik in Haren (een dorp aan de zuidkant grenzend aan Groningen) en daar woon ik met veel plezier nog in mijn ouderlijk huis. Ik ben nu 20 jaar en tot dit jaar ben ik zelf fanatiek voetbalster geweest (bij VV Gorecht). Dat heb ik tevens een paar jaar gecombineerd met het zijn van scheidsrechter. Later heb ik dit verruild voor een taak als trainster. Ik heb hierbij hele mooie ervaringen opgedaan en mooie prijzen gewonnen met het team (zoals het winnen van de KNVB-beker voor meiden onder 19). Echter verlaat ik nu Gorecht als speelster en als trainster om meer ervaringen op te doen binnen mijn studierichting.

Na het behalen van mijn VWO diploma (2 jaar geleden) ben ik bewegingswetenschappen gaan studeren aan de RUG en afgelopen jaar ben ik daar fysiotherapie aan de Hanze bij gaan doen, omdat ik de praktijk miste bij bewegingswetenschappen. Dat was een hectisch eerste jaar maar ook heel waardevol, omdat beide studies elkaar heel mooi aanvullen.

Voor mijn werk als fysiotherapeut/verzorger hier bij de scheidsrechtersvereniging, heb ik afgelopen jaar bij Gorecht meegelopen op het inloopspreekuur. Tevens zal ik komend jaar de verzorging/fysiotherapie op mij gaan nemen bij NIC Korfbal, samen met een studiegenoot. Dit allemaal via Medisch Centrum Zuid waar ik veel contact mee heb. Dit is een fysiotherapiepraktijk met meerdere locaties in Groningen en Haren.

Naast dat ik graag heel veel met voetbal bezig ben (nu meer als begeleiding dan als speelster), stap ik zelf graag ook op de racefiets. Of ik loop een (klein) rondje hard met wat krachttraining. Maar naast al dat sporten ben ik ook een fanatieke lezer en kook ik graag. Maar het liefst ben ik toch buiten (met fiets) in de natuur.

Ik kijk er enorm naar uit om bij de club aan de slag te gaan en hoop er een mooi seizoen van te maken 🙂

Groetjes Marleen Drijfhout

Marleen Drijfhout