Zorgverzekering Univé met korting? Regel het voor 31 december

Zoals eerder gemeld, kun je als lid van onze vereniging ook voor komend jaar met korting een zorgverzekering afsluiten bij Univé. Dankzij de collectiviteitsafspraken tussen onze vereniging en Univé kun je rekenen op een aantrekkelijke korting van zeven procent op de premie. Leden die afgelopen jaar al via onze vereniging een zorgverzekering bij Univé afsloten, zijn inmiddels geïnformeerd over hun polis voor 2012. Mocht je gebruik willen maken van het aanbod van Univé, zorg er dan zelf voor dat je je huidige zorgverzekering voor 31 december aanstaande opzegt.

Wil je ook profiteren van de collectieve korting? Stap dan over op de Univé Zorg Geregeld of Zorg Vrij polis. Je kunt jouw eigen pakket op maat samenstellen. Wil je keuzevrijheid in het samenstellen van jouw aanvullende verzekering? Dan kun je kiezen voor een van de drie modulaire verzekeringen: Extra Zorg polis Goed, Extra Zorg polis Beter of Extra Zorg polis Best. Als aanvulling op de modulaire verzekeringen kun je een van de drie tandheelkundige verzekeringen afsluiten: Tand Goed, Tand Beter of Tand Best.

Premie?
Nieuwsgierig naar de premie? Kijk op het premieoverzicht 2012 op onze site of ga naar https://www.unive.nl/zorgverzekering/premieberekenen-en-afsluiten/gegevens. Onze verenigingscode is iB04bV80. Kies je voor Univé? Sluit dan online de verzekering af.

Heb je vragen? Je kunt contact opnemen met hun Klantenservice. Zij zijn bereikbaar op het nummer 0596-622383. Je kunt ook even binnenlopen bij het Univé kantoor bij jou in de buurt. De Univé kantoren vind je aan:
Korreweg 268 in Groningen
Rijksstraatweg 142 in Haren
Stationsweg 12 in Bedum
Farmsumerweg 4-6 in Appingedam.

Zelf kiezen
De Scheidsrechtersvereniging wil met deze overeenkomst met Univé een extra faciliteit bieden aan haar leden. We adviseren je de mogelijkheden te vergelijken en de voor u meest aantrekkelijke mogelijkheid te kiezen.